fbpx

The girl behind the camera

LISELORE STAP, 1989
AMSTERDAM

Liselore in 3 woorden: nieuwsgierig, enthousiast en creatief. Of maak er maar 4 van, want ik ben dol op avontuur en saai binnen de lijntjes kleuren is niet aan mij besteed.

Naast fotograferen is reizen mijn favoriete bezigheid, twee passies die wat mij betreft hand in hand gaan. Als het even kan reis ik met mijn camera in mijn hand en mijn laptop in mijn tas de zon achterna. Op zoek naar avontuur, interessante mensen, nieuwe herinneringen en verhalen voor later.

Heel lang zag ik fotografie als een ‘uit de hand gelopen hobby’. Ik kon bijna niet geloven dat ik zou kunnen leven van iets wat mij zo vrolijk maakt. Nog steeds niet overigens. Zelfs na een lange dag fotograferen kom ik vol enthousiasme thuis en vaak duik ik (.. tegen beter weten in) meteen achter mijn laptop om met de beelden aan de slag te gaan. Ik geniet van elke dag, iets wat je terugziet in mijn werk.

Mijn werk

Ik hou van de natuurlijke schoonheid van mensen zonder al te veel poespas. Mijn stijl is clean, editorial en speels met hier en daar een vleugje romantiek. Ik zoek altijd naar de balans tussen dromerige plaatjes en echte, spontane momenten met lachende gezichten.

Het liefst fotografeer ik mensen, of dat nou om een intiem portret, een poserend model of een klein poppetje in een indrukwekkend landschap gaat. Ik zie mezelf als een veelzijdige fotograaf en wil me vooral onderscheiden door mijn stijl. Ik sta voor alles open, maar specialiseer me vooral in bruidsfotografie, portretfotografie en commercieel werk.